Ce contin site-urile hotelurilor din Romania (infografic)

Hotelurile de 5 si 4 stele au cele mai complete site-uri din punct de vedere functional si design. Cu toate acestea multe din site-uri nu au  elemente importante care sa atraga vizitatorul si sa-l determine sa finalizeze rezervarea direct pe site.

Modulul de rezervare este cel mai important element din cadrul un site hotelier. Totusi doar 72% din site-uri au modulul de rezervare direct pe prima pagina.

Social Media. Daca prezenta pe Facebook a hotelurilor este destul de mare (50%), Google+ nu este folosit la adevarata lui putere. 5% din hoteluri apeleaza la aceasta retea pentru a promova serviciile hotelului. Posturile Google + pot influenta rezultatele organice din Google pentru cuvinte cheie care pot aduce vizitatori si rezervari hotelurilor.

Abonarea la newsletter este  implementata pe site-uri in proportie de 31%. Din pacate dupa ce m-am abonat la toate aceste site-uri am primit doar 3 mailuri cu oferte. Foarte putine site-uri folosesc la adevarata capacitate newsletterul.

Hotelurile au inteles cresterea numarului de accesari de pe mobil si au inceput sa dezvolte versiuni pentru mobil ale site-urilor. 31% au site-ul pregatit pentru a fi accesat de pe mobil.

Infograficul de mai jos prezinta o radiografie a site-urilor hotelurilorde 5 si 4 stele din Romania.

Ce contin siteurile hotelurilor din Romania

Download this infographic.

Embed Our Infographic On Your Site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *